Het Bedrijf

Van schilderwerk tot keukenplaatsing 

immer- en onderhoudsbedrijf A.J. Arts bestaat sinds 1996; u kunt hier terecht voor een keur aan werkzaamheden. Van het plaatsen van een dakraam tot het uitgraven van een hele woning of het aanbrengen van een nieuwe verdieping. Ons bedrijf werkt samen met een schilder, loodgieter en stukadoor. Voor u als klant geldt echter één aanspreekpunt: Fred Arts. Hij coördineert de werkzaamheden, bestelt onderdelen en zorgt dat alles op tijd klaar is. 

Specialiteiten

Installatie van badkamers, keukens, dakkapellen en Velux-dakvensters. (klik op de foto hieronder voor meer info over Velux)

Werkplaats

 Timmer- en Onderhoudsbedrijf A.J. Arts heeft een moderne ruime werkplaats op Industrieterrein Weg en Land te Bergschenhoek. Hier worden veel werkzaamheden (zie hiernaast!) voorbereid: kozijnen, deuren, ramen, betimmeringen in elkaar gezet en alvast in de grondverf gezet. De werkplaats is te bezichtigen op afspraak.

 

Dakbedekking en het milieu

Platte daken Na verloop van jaren kan de dakbedekking zo slecht zijn, dat u deze in zijn geheel moet vervangen. U kunt dan kiezen voor een EPDM dakbedekking, voor APP- en/of SBS-gemodificeerd bitumen of PVC. De milieubelasting van al deze materialen is min of meer gelijk. Voor PVC geldt dan wel dat u PVC met hergebruikgarantie moet nemen. Bij het gebruik van lood of zink bestaat de mogelijkheid dat het metaal uitloogt en dat de zinkdeeltjes in het oppervlaktewater terecht komen.

EPDM is voor doe-het-zelvers moeilijk verkrijgbaar en het aanbrengen is werk voor de vakman. Bitumen kan door een doe-het-zelver worden aangebracht.

Maar... De geschatte levensduur van EPDM is minstens 25 jaar. Dat is veel langer dan van bitumen.

Moet uw dak ook nodig vervangen worden. Laat ons een offerte doen.

Bel gerust

Wilt u eerst eens informeren wat een bepaalde klus of verbouwing kost, bel ons gerust. Wij komen dan desnoods bij u langs om samen met u alles door te nemen om een goede offerte op te stellen. U kunt ook ons offerte-formulier invullen. Dan nemen wij contact met u op. 
Heeft u vragen, maar zijn wij op dit moment onbereikbaar? Laat ons u dan terugbellen of e-mailen. 

44 jaar in het vak

Fred Arts werkt sinds 1978 als timmerman en onderhoudsmonteur. In 1996 heeft hij Timmer- en Onderhoudsbedrijf A.J. Arts opgericht. Zijn klanten bestaan voornamelijk uit particulieren die hem weten te vinden via mond-op-mond reclame. Daarnaast werkt hij veel voor woningbouwverenigingen en verenigingen van eigenaren. "80% van de werkzaamheden betreffen badkamers. Ook in aanleg van Velux-dakramen zijn we gespecialiseerd", vertelt Arts.